Talere

Talere på HR18

 Hør  • Fremtidsforsker og psykolog Thomas Geuken • OL-træner Ejnar Larsen • Forsker Maya Overbye Herulf • Fhv. Frømand Martin Overgaard • Forfatter og psykolog Anders Myszak • MUS-ekspert Mikael Elkan •

Velkommen på HR18

Future Megatrends Reshaping HR

Vidste du at essensen af vores arbejde skifter fra "travlhed på arbejdet" til “konkurrencedygtig kreativitet” og “værdiarbejde”? Rytmen i din organisation skifter helt væk fra 9-5 æraen, så hvad sker der med ideen om at arbejdet "finder sted"  og hvordan vi arbejder og sam-arbejder? Virksomheder skal tilpasse sig dette ved at reorganisere samarbejde til hyper agile kampagner og skabe dynamiske arbejdssteder for at kunne favne fremtidens måder arbejde udføres på.

Disse transformationer kræver nye ideer og strategiske valg fra HR for ikke at blive forældet eller erstattet af supply chain, facility management, teknologi og marketing.

Deltag i et intensivt, visionært oplæg, hvor du vil få indsigt i de 37 tendenser, der skaber HR's fremtid. Vær med resten af dagen til at udvikle handlinger, der kan fremtidssikre din organisation gennem en innovativ og transformativ HR-strategi og ny forståelse af ledelse.

Holdes på dansk

Martin Skovsege

Teamet vinder hver gang

En nylig undersøgelse af agile teams viser højere arbejdsglæde, større effektivitet, mere fokus på at løse de rigtige opgaver og mere succes. Men hvordan skaber du de teams? 25 % af den danske arbejdskraft er selvstændige virksomheder eller kontraktansatte, der abejder i løse teams. Hvis I ikke har fokus på teams frem for individer, så er det på tide at interessere sig for teamet.

Ingen er bedre i verden til at lave dygtige teams end de danske Frømænd. Deres arbejde er afhængigt at at kunne stå med et succesfuldt team. Søofficer og tidl. Frømand gennem 6 år Martin Overgaard har lagt svømmefødder, krudt og kugler væk for at fortælle om de bløde dele ved at danne et team og skabe ansvar, finde sin rolle, synergy, kreativitet, og hvordan man får individer til at tænke som et hold. Hør hvordan man bygger et stærk team, der performer.

 

Maya Overbye Herulf, Forsker

Kurser med langtidseffekt

Måske kender du den klassiske 40/20/40-regel - kun 20 % af udbyttet af et kursus, sker på selve kurset. I en agil verden er læring og omstilling nødvendig. Viden og indsigt er tilgængeligt overalt. I dag kan du tage en MBA over nettet. Vydia, Coursera og Udemy har vist at læring har fået nye rammer.

Dyre kurser skaber i alt for få tilfælde "langtidsholdbar" læring og alt for sjældent kan effekten af læringen dokumenteres. Fremtidens læring er fleksibel og involvererende. Den lærende skal opleve, at et kursus tager udgangspunkt i hendes egen konkrete situation og redskaber fra læring skal kunne anvendes i den praksis, hun kommer fra. Maya Overbye Herulf har forsket i hvordan stemmeanalyse giver bedre kundeservice og salg, men også i hvordan læringsforløbet skal designes. Hør og lær af hendes resultater om, hvordan vi skaber læring og får udbytte af de investeringer, der laves i kurser og uddannelse.

Anders Myszak

Soft skills - how to measure and develop

Djøfs nylige, store undersøgelse af jobmarkedet viste at "Soft Skills" bliver noget af det mest efterspurgte, som kompetence. Callcentre har meldt at de ansætter fx pædagoger og socialrådgivere, fordi de vil have folk, der er vant til at tale med mennesker. Når vi skal have hjælp, så vil vi have menneskelig varme, empati og relationer.  Det vil vi også fra vores chefer og kollegaer samtidig med, at du skal være professional og skabe resultater.

Forfatter og Psykolog Anders Myszak, kendt for bogen Positiv psykologi er i dag hos SHL, der er førende i verden inden for kompetenceafklaring og match. SHL har udviklet redskaber til at analysere og beskrive hvordan den enkelte kan udvikle soft skills, som bliver en af de store forandringer i bevægelsen væk fra KPI'er og effektivisering. Anders Myszak fortæller hvorfor bløde kompetencer er så vigtige, hvordan man kan træne dem - og hvorfor nogle er bedre til dem end andre. "Soft is the new hard"

SHL - Talent in innovation, Innovation in Talent

Have had the privilege of coaching, training and developing talents, world class and olympic athletes in the sport of swimming for almost 20 years.

Sådan skaber du engagement og motivation

Den enkeltstående faktor, der driver enhver person er engagement - eller indre motivation. Hverken cv, erfaring eller kognitive evner slår det at ville noget. Men hvad er motivation - ud over at vi nogenlunde ved at monetær, ydre motivation ikke virker, hvad skal lederen så gøre for at motivere en medarbejder? Og kan man det? Hvilke incitamenter kan bruges?

Ejnar Larsen er 2 gange kåret til årets coach og har været med som træner af OL-landsholdet i svømning. Ejnar Larsen har et unikt syn på hvordan ledere skaber motivation, engagement og commitment. Han ved hvordan topatleter driver sig frem til store resultater og bliver nogle af verdens bedste. Hør Ejnar Larsen fortæller fra sportens verden om, hvad fremtidens HR og ledere skal kunne, og hvordan de skal gøre.

Det sidste der er at sige om udviklingssamtaler

I 2014 sad Mikael Elkan overfor en kollega. Der var 2o min. til han skulle til sin MUS. Han havde haft 364 dage 4 timer og 40 min til at tænke over det i, men valgte i de sidste 20 at spørge sin kollega. Det blev starten til Mikaels undersøgelse af MUS og 2 dedikerede konferencer om emnet.

På HR18 kan du høre sammenfatning og oprulningen af hvorfor MUS ikke virker, og hvornår det virker. Du får konkrete eksempler på, hvad der har virket og forklaringen bag, så du selv kan gå hjem og udvikle jeres egen proces og MUS. Du får dybdegående indsigt i de sidste 15 års litteratur og undersøgelse af MUS og den vilde historie om en undersøgelse. Om du er leder eller arbejder med HR, så vil du få et konkret udbytte af dette syn på udviklingssamtaler, og hvordan vi gør dem bedre, så medarbejderne kan blive bedre, så virksomhederne kan blive bedre. Du kan allerede nu få at vide: det er ikke et nyt skema.

 

Vi ses på HR18 d.8. nov / Kosmopol / KBH